Letenje paraglajderom

Iznad STD “Ecco Impuls”, u neposrednoj blizini, sa dobro poznatog uzletišta “Bela Stena”, mogu uživati zaljubljenici u čari paraglajdinga. Kako bi izašli u susret našim gostima, koji su ljubitelji ekstremnih sportova i avantura, a koji bi želeli da uživaju u paraglajdingu, uspostavili smo saradnju sa Paraglajding klubom Dust Devil iz Beograda.

Zainteresovanim gostima “Ecco Impulsa” moguće je, na njihov blagovremeni zahtev, organizovati tandem let.

  • Tandem let

    Letenje u tandemu, podrazumeva let putnika sa iskusnim pilotom. Putnik sedi u sedištu (sistem veza) ispod pilota, a samo poletanje i sletanje nije zahtevno, tako da osobe različite starosti (sa više od 8 godina) mogu uživati u letenju. Iskusni piloti navedenog PK pružiće zadovoljstvo leta ovim čarobnim sredstvom svim (pojedinačno ili grupno) zainteresovanim za najmanje 5 (pet) tandem letova i naravno ukoliko su za to pogodne vremenske prilike. Putnik dobija kratka uputstva pre poletanja i uz obaveznu opremu (kacigu) može se prepustiti letačkom uživanju. Letovi se izvode u stabilnim i mirnim vremenskim uslovima. Sve je podređeno bezbednosti i uživanju putnika, koji može i da slika / snima iz vazduha, za vreme svog leta. Priprema na poletištu traje desetak minuta, nakon čega se poleće. Let traje od 10 – 20 minuta.

    NAPOMENA: Preporučuje se da za let obujete ili ponesete duboku obuću koja štiti zglobove i u kojoj možete potrčati do 50m i odeću sa dugim nogavicama.

    Sve informacije o tandem letovima, cenama i ostalim uslovima možete dobiti na e-mail adresi info@eccoimpuls.rs ili telefonu 064/6711162.

Iskusne paraglajderiste, koje očekujemo sa velikim zadovoljstvom, upućujemo na sajt www.xcglobe.com, kako bi se prethodno mogli upoznati sa relevantnim statističkim podacima za poletište “Bela Stena”, kao i prognozu vremenskih prilika za željene dane / termine letenja.

Rezervišite ovde » Vaš termin za tandem let.

Panoramsko razgledanje Valjeva i okoline sportskim avionom

Za goste STD “Ecco Impuls”, na zahtev prilikom zaključenja aranžmana, moguće je organizovati panoramsko razgledanje Valjeva i okoline sportskim avionom i/ili jedrilicom u realizaciji Aero kluba “Valjevo” ». Na udaljenosti od samo 2 km od STD “Ecco Impuls” nalazi se Sportski aerodrom Divci », sa kojeg Aero klub “Valjevo” organizuje panoramske letove.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu možete ovde » izvršiti blagovremenu rezervaciju termina.

Ribolov

Na samo 250 m od STD “Ecco Impuls” vijuga reka Kolubara, čiji virovi omogućavaju pecarošima puno prijatnih trenutaka, posebno onima koji vole da pecaju skobalje. Cena godišnje dozvole za pecanje, koja uključuje i pecanje na Kolubari, iznosi 6,000 RSD.

Za zagriženije ljubitelje ribolova poseban izazov predstavlja mogućnost pecanja na 10 km udaljenoj reci Gradac, u čijoj vodi prve kategorije se najčešće pecaju pastrmke. Nezaboravne trenutke sa ove reke nose i ljubitelji mušičarenja. Cena dnevne dozvole za pecanje na Gracu iznosi 1,000 RSD, a godišnje – 4,000 RSD.

Pešačke staze zdravlja

Gostima su na raspolaganju i staze za šetnju po obližnjoj šumi, brdima i proplancima uz čist vazduh i cvrkut ptica.

Ostale aktivnosti (sunčanje i sedenje u prelepom zelenilu prirode…)