U izvandrednom prirodnom ambijentu, goste – ljubitelje tenisa očekuje osvetljeni teniski teren sa betonskom podlogom, teniski zid, a na raspolaganju imaju i moderno opremljene svlačionice (mušku i žensku) sa tuš kabinama i toaletima.

Svi korisnici terena za tenis mogu posle rekreacije da svoje druženje nastave u prostorima objekata „Harmonija“ sa atraktivnom baštom pod tendom, uz opuštajući vodeni zvuk fontane, kao i u objektu „Vidik“.

Kao sport kojeg praktikuju osobe svih uzrasta, tenis omogućava njegovim zaljubljenicima da kroz druženje uz rekreaciju sklapaju lična i poslovna prijateljstva.

Zainteresovani gosti za brži napredak u poboljšanje svih elemenata teniske igre mogu uputiti zahtev za individualnim / grupnim treninzima ili sparing mečevima. Na blagovremeni zahtev zainteresovanih gostiju moguće je organizovati individualne / grupne treninge ili sparing mečeve sa odgovarajućim trenerima i igračima.

Kao korisnici terena za tenis i zida za tenis često se pojavljuju grupe sastavljene od zaljubljenika u tenis iz pojedinih preduzeća.

Na teniskom terenu svoje znanje na početnike i rekreativce svih nivoa i uzrasta u skladu sa zahtevima, mogu preneti licencirani treneri, profesori sporta i fizičkog vaspitanja.

Zainteresovani gosti koji žele tenisom da se bave rekreativno mogu na ovaj način usavršiti tehniku, usvojiti nova znanja o tenisu i održati dobru formu i zdravlje.

Ecco Impuls organizuje razne školske, studentske, rekreativne i humanitarne teniske turnire.

Korisnici terena besplatno mogu koristiti termine na mini sportskom poligonu u cilju unapređenja svojih motoričkih sposobnosti i razvoja fizičke spremnosti.

Teren za tenis se može iznajmiti za korišćenje u periodu rada STD “Ecco Impuls” prema terminskom rasporedu datom u Cenovniku.

Rezervišite ovde » Vaš termin za korišćenje terena za tenis!