Ako želite dobar teren za bavljenje omiljenim sportom onda je ovo najbolji izbor za vas. Idealno mesto za rekreaciju, druženje i zabavu. U potpuno prirodnom, jedinstvenom, okruženju na samo desetak minuta od centra grada izgrađen je teren za mali fudbal sa veštačkom travom, dimenzija 30 x 15m, koji pruža mogućnost ljubiteljima fudbala da, u ovom sportu, dnevno uživaju i do 15 časova.

Teren za mali fudbal izvandredan je za fudbalicu “5 na 5” ili male goliće “4 na 4” a opremljen je:

  • visoko kvalitetnom veštačkom travom, koja svojim kvalitetom i karakteristikama ispunjava standarde organizacija UEFA i FIFA, i osvetljenjem
  • rukometnim i malim golovima
  • loptama, markerima i ostalim rekvizitima
  • mini sportskim poligonom za unapređenje fizičkih i motoričkih sposobnosti.
Korisnicima terena za mali fudbal na raspolaganju su i moderno opremljena muška i ženska svlačionica.

Svi korisnici terena za mali fudbal mogu posle rekreacije da svoje druženje nastave u prostorima objekata „Harmonija“ sa atraktivnom baštom pod tendom, uz opuštajući vodeni zvuk fontane, kao i u objektu „Vidik“.

Sportske sadržaje a najviše teren za mali fudbal, prema potrebama, koriste iskusni sportski pedagozi i treneri, koji poseban akcenat stavljaju na individualni rad sa talentovanim mladim sportistima. U letnje vreme, tokom pauza u domaćim i stranim ligama, mogu se videti kako individualno treniraju i profesionalni fudbaleri ponikli u lokalnim valjevskim klubovima i školama fudbala. Njima se ponekad u treniranju priključuju i talentovani dečaci koji igraju u lokalnim sportskim klubovima.

Ecco Impuls organizuje razne školske, studentske, rekreativne i humanitarne fudbalske turnire.

U ponudi “Ecco Impulsa”, teren za mali fudbal je idealno mesto za ljjubitelje sporta, koji žele da svoje slobodno vreme provedu uz aktivan odmor sa prijateljima ili poslovnim partnerima.

Korisnici terena besplatno mogu koristiti termine na mini sportskom poligonu u cilju unapređenja svojih motoričkih sposobnosti i razvoja fizičke spremnosti.

Teren za mali fudbal se može iznajmiti za korišćenje u periodu rada STD “Ecco Impuls” prema terminskom rasporedu datom u Cenovniku.

Rezervišite ovde » Vaš termin za korišćenje mini pič terena!