30. maja najavljena Letnja radionica bubnjeva Branka Popovića

eccoimpulsU Ecco Impulsu, COR predstavio novi obrazovno – kulturni program iz ovogodišnje letnje turističke ponude našeg kraja. O programu govorili mentor Letnje radionice bubnjeva Branko Popović, diplomirani bubnjar sa Berklija, dobitnik najprestižnije nagrade na Berkliju – “Avedis Zildjian”, i Slavica Ilić iz Ecco Impulsa.

Detalje sa press konferencije možete videti na:
Video 1 »
Video 2 »

Više informacija »


Radionica „Obračun zarada“

eccoimpulsRadionica „Obračun zarada, naknada zarada i drugih primanja“ koju će 22/05/2015. godine održati Dr Momčilo Vasiljević i Nenad Mihailović. Radionica je namenjena službenicima u finansijsko – računovodstvenim službama u javnom i privatnom sektoru.

Više informacija »


Radionica „Upravljanje vremenom“

upravljanje_vremenomRadionica „Upravljanje vremenom“ koju će 09/05/2015. godine održati mentor radionice Milena Seka Maksimović. Svima koji žele da napreduju i budu uspešniji u svim oblastima života, posebno u školi, na fakultetu i poslu…

Naučite da upravljate vremenom jer je Vaše vreme Vama najvažnije!
Više informacija »


Radionica „Lične finansije – Lična odgovornost“

2015_04_21Radionica „Lične finansije – Lična odgovornost“ koju će 02/05/2015. godine održati mentor radionice dr Slobodan Ilić. Namenjena je tinejdžerima iz srednjih škola.
Poklonite svojoj deci nešto što će im trajati čitav život. Više od novca koji možete da date deci, za njih će biti neuporedivo vrednije iskustvo.
Više informacija »


Multimedijalno predstavljanje

Multimedijalno predstavljanje nove turističke ponude našeg kraja – STD “Ecco Impuls” Šušeoka i prijatelji, Sajam SPREG, 01. April u 13 časova, press sala.