“STD “Ecco Impuls” Šušeoka je fantastično mesto za druženje i aktivan odmor. Ljubazni domaćini i odličan izbor domaćih vina.”
Dragan Obradović, direktor PJ Valjevo ABSoft Beograd

 

“Svako, bar jednom u životu, poželi da pobegne „od sebe“ i da se nađe u nekoj srećnijoj dimenziji. Šušeoka je tako blizu i dostupna, a opet izgleda kao neki drugi, izmešten, srećniji i mirniji svet. Ispunjava harmonijom, mirom i skladom.”
Darija Ranković, glavni i odgovorni urednik internet novina kolubarske.rs

„Trenuci relaksacije i porodičnog odmora u Vašem seoskom domaćinstvu su zaista nemerljivo blago, nadomak Valjeva. Aktivan odmor na sportskim terenima, opuštanje u bazenu i privatnost, obnavljaju čula u zelenom okruženju, ispod najvedrijeg dela neba. Radujemo se novoj sezoni.“
Saša Sević, trener i profesor Valjevske gimnazije, sa porodicom

“Išli smo u prave goste, u selo! A osećaj je bio onaj koji dugo tražimo. Bili smo dobrodošli kod ljudi koji znaju grad, ali smo u selu zajedno uživali i lepše i više nego inače.”
Zoran Stepanović Stepa, direktor poljoprivredne zadruge “Valjevo

 

Valjevska gimnazija obeležila “Dan francuskog jezika”

«La journée française organisée par le lycée de Valjevo à Suseoka fut une réussite. L’espace offre la possibilité de combiner repas festif, présentations, rencontres sportives. Il est situé à flanc de colline, au bord d’une rivière, un endroit idéal pour passer une journée de détente.»
Fabrice Peutot, Attaché de coopération pour le français

“Francuski dan koji je organizovala Valjevska gimnazija u Šušeoci je bio veoma uspešan. Prostor nudi mogućnost kombinovanja nekoliko stvari: zakuske, prezentacija, sportskih susreta. Mesto se nalazi u podnožju brda, pored reke i idealno je za opuštanje. “
Fabris Peto, Ataše za saradnju za francuski jezik

„Prelepo seosko turističko domaćinstvo, u kojem se zaboravljaju gužva i buka grada, bavljenjem sportom ili relaksacijom u prirodi. Savremeni sportski tereni, prelepi bazen i duh ovdašnje prirode izazvaju u vama želju da svaki naporan dan završite baš ovde u “Ecco Impulsu””.
Vukašin Matić, učenik I5 Valjevske gimnazije

„Program i plan aktivnosti bio je veoma dobro osmišljen, tako da nam je u svakom trenutku bilo zanimljivo. Prelepo okruženje i samo seosko domaćinstvo “Ecco Impuls”, takođe su doprineli odličnoj atmosferi. Sve u svemu, odlično sam se proveo i nadam se da će se ova manifestacija održati i sledeće školske godine.“
Bojan Marinković, učenik I5 Valjevske gimnazije

 

Okupljanje Rotarijanaca Valjeva i gostiju – “Šušeoka 2014”

“STD “Ecco Impuls” Šušeoka je izuzetno mesto za vikend sa porodicom i prijateljima, kod prijatelja. Sa sadržajima koji omogućavaju rekreaciju i zabavu posebno za decu. Na samo sat vremena vožnje od Beograda.”
Igor Momčilović, mr ekonomskih nauka, gost iz Beograda sa porodicom

 

Drugo testiranje motoričkih sposobnosti mladih fudbalera

„STD “Ecco Impuls” je jedan sjajan opuštajući kompleks koji sadrži mnoštvo sportsko rekreativnih sadržaja, lociran u jednom sjajnom prirodnom ambijentu, izolovanom od današnje svakodnevnice, buke, velikog broja vozila, „nečistog“ vazduha, stresa, pritiska…Ima sjajne uslove za rad, pre svega, rad u pogledu oporavka i individualni rad sportista …“
Nenad Simanić, trener mlađih uzrasnih kategorija FK „Radnički“ Valjevo

 

Oproštajni fudbalski meč veterana

“Prava oaza za okupljanja i prijatna druženja. Idealno mesto za anti – stres opuštanje.”
Dragan Marjanović, dispečer u Elektromreži Srbije

 

 

 

 

Humanitarni svirka & izložba – donatorska pomoć kampanji “Da se novi život rađa”

“Imanje “Ecco Impuls”, kao prostor na kojem je održana humanitarna svirka & izložba valjevskih mladih muzičara i likovnih umetnika sa ciljem da se sav prikupljeni novac donira Centru za vantelesnu oplodnju – Valjevo i podrži akcija „Da se novi život rađa“, više je nego pogodan za ovakve skupove. Ovaj ambijent popravlja raspolozenje i motiviše na različite akcije. Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj Šušeoka i imanje “Ecco Impuls” su podrzavanjem akcije „Da se novi život rađa“ u velikoj meri pomogli promociji Centra za vantelesnu oplodnju Valjevo.”
Milica Krstivojević, klinički embriolog

„Gostoprimstvo porodice Ilić, udobnost, širok spektar sadržaja koje nudi njihovo imanje ostavlja utisak koji se pamti i prepričava. Bila mi je čast da budem deo humanitarne akcije „Slikarske radionice, aukcije u cilju skupljanja sredstava za Centar za vantelesnu oplodnju u Valjevu“, koja se odvila baš u Šušeoci, i taj događaj pamtim kao izvandredno i ozbiljno organizovanu manifestaciju koja je u svakom smislu urodila plodom.“
Nikola Vujović, glumac

„Zaista mi je drago što sam učestvovao sa svojim bendom u ovakvoj plemenitoj organizaciji. Bilo mi je zadovoljstvo svirati u predivnom prirodnom, seoskom, ambijentu.“
Nikola Marović, učenik I2 Valjevske gimnazije i član Kafanki benda

 

Tim bilding službe prodaje kompanije “Štampa sistem” iz Beograda

“Šušeoka! Kada sam čula gde idemo bila sam malo zatečena moram priznati, gde je to, da li je u Srbiji  Ali eto još jednog nama lepog mesta u Srbiji blizu Valjeva!
Sportski tereni u prirodi koja je božanstvena, daleko od očiju gradske vreve! Ima li šta lepše da se provede vikend! Doduše mi smo imali team building sa firmom ali bilo je tako neopterećujuće, ko bi rekao – pravo uživanje!
Prezentacija pod vedrim nebom, dobra atmosfera domaćina, opojni mirisi svuda, što iz prirode što od hrane koja se pripremala za nas. – Posle svega uživancija u bazenu!
Svaka čast domaćinima za divan ugođaj! Mesto je za svaku preporuku!”
Sanja Obrenić, Menadžer operacija “Štampa sistem” Beograd

 

Prvo obeležavanje godišnjice druženja “petorice”

“Ovo je jedno od ONIH mesta koje pripadaju svima – ali i samo vama. I svakom vremenu! Osećam … kao da je napravljeno samo za mene.”
Zoran Božić, komercijalista iz Valjeva

 

Panel diskusija “Poljoprivreda – naša istinska komparativna prednost ili zabluda”

“Autentičan, ušuškan sa mnogo sportskog sadržaja osmišljen prostor, daje poseban osećaj zajedništva i za veće grupe posetilaca. Prilikom boravka na radionicama u domaćinstvu “Ecco Impuls” ostala je povezanost i prisnost sa učesnicima, tako da prijateljstva traju i danas. Hvala vrednim domaćinima na lepim trenucima druženja i rada.
Dragan Sajić, vlasnik i direktor “Biosan vrtni centar” Ljig

 

Prvo testiranje motoričkih sposobnosti mladih fudbalera

“STD “Ecco Impuls” Šušeoka je po mnogo čemu posebno mesto u kojem sam proveo nekoliko dana testirajući motoričke sposobnosti mladih fudbalera, kao i nakon tog, trenutke odmora i opuštanja. Uslovi za rad su izvandredni, a posle napornih aktivnosti, priroda, zelenilo, mir i ljubaznost domaćina su nagrada za svakog posetioca ovog interesantnog mesta.”
Zoran dr Pajić, profesor Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograd

 

Večernje druženje zaposlenih VIPOS-a

“Pošto sam obišla mnogo gradova, ipak mislim da je Valjevo sa svojom okolinom i prirodnim lepotama najlepše. Boraveći u Šušeoci, u seoskom turističkom domaćinstvu “Ecco Impuls”, to sam moje mišljenje i potvrdila. Svima bih ga rado preporučila, jer je to, po mom mišljenju, pravi rekreacioni centar i svako, ko ode tamo, može da bira na koji će nacin da aktivno provede dan.”
Milijana Kolarov, profesor VIPOS Valjevo u penziji

“Dok nisam boravila u STD “Ecco Impuls” u Šušeoci, nisam verovala da u našoj okolini ima tako lepih mesta za aktivan odmor. Iz Valjeva može lako da se dođe i biciklom, što je važno za one koji ne voze kola kao ja. Svima bih, vrlo rado, preporučila da odu tamo i da se odmore od dnevnih obaveza.”
Milijana Ranković, službenica studentske službe VIPOS Valjevo

 

Prvomajski uranak učenika OŠ „Andra Savčić“ – Valjevo

“U domaćinstvu “Ecco Impuls”, proveo sam prelepo vreme u prirodi sa svojim drugovima za vreme prvomajskog praznika. Odlično uređen prostor sa više sportskih terena i drugih sadržaja, ulepšali su mi ovaj dan.”
Marko Rajevac, učenik OŠ „Andra Savčić“ Valjevo

“Na seoskom domaćinstvu “Ecco Impuls”, odlično sam se proveo za Prvi maj. Najviše mi se dopala priroda, mnoštvo njenih raznih mirisa, kao i prelepo, cvećem, uređen prostor. Kao zaljubljenik u fudbal, najviše sam uživao na mini piču.”
Petar Todorić, učenik i golman