Prvog dana ovogodišnjeg SPREG-a predstavljen novi turistički proizvod našeg kraja: Impuls edukaciji i rekreaciji

20.10.2014.
Valjevo, SPREG
Pomeranje fokusa usluga sa pretežno pasivnog odmora koji podrazumeva spavanje u miru i tišini i konzumiranje zdrave hrane seoskih domaćina, na aktivan “zeleni” odmor u kojem dominiraju edukativni i sportsko rekreativni sadržaji, jedno je od značajnih obeležja ponude STD “Ecco Impuls” iz Šušeoke, predstavljenog na interesantnoj multimedijalnoj prezentaciji prvog dana ovogodišnjeg SPREG-a.

Galerija slika Novinski tekstovi

Celodnevna proslava rođenja jedne divne devojčice

20.10.2014.
Povodom rođenja jedne divne devojčice, porodica je priredila celodnevno veselo druženje sa prijateljima i rodbinom uz muziku, hranu i piće. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Valjevska gimnazija obeležila “Dan francuskog jezika”

15.09.2014.
Učenici bilingvalnih odeljenja realizovali “Dan francuskog jezika”. Učesnici skupa imali su priliku da se druže i da uživaju u tri prezentacije u okviru kojih su učenici predstavili sve ono što su radili prethodne godine, kao i u muzici, poeziji, skečevima, sportsko – rekreativnim igrama, degustaciji raznih francuskih i domaćih specijaliteta. Pored učenika i profesora Valjevske gimnazije, skupu su prisustvovali mnogobrojni gosti među kojima su bili predstavnici Francuskog kulturnog centra u Beogradu i pojedinih kompanija, kao i domaće i strane diplomate. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika Novinski tekstovi TV izveštaj

Drugo okupljanje Rotarijanaca Valjeva i gostiju – “Šušeoka 2014”

07.07.2014.
RC Valjevo je organizovao celodnevno porodično okupljanje za svoje članove, druge Rotarijance iz Srbije i goste. Uživanje u razgovoru, sportu, rekreaciji, muzici, hrani i piću. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Drugo testiranje motoričkih sposobnosti mladih fudbalera

13.04.2014.
U organizaciji Centra za održiv lokalni i regionalni razvoj iz Šušeoke (COR) i FK Radnički – Valjevo, na seoskom imanju Ecco Impuls u Šušeoci, izvršeno je testiranje motoričkih sposobnosti 36 dečaka koji treniraju fudbal u FK “Radnički” – Valjevo, “Šampion” – Valjevo i FK “Budućnost” – Valjevo. Tesiranje je izvršio dr Zoran Pajić, profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograd sa saradnicom Ivanom Krsmanović. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika Video klip Novinski tekstovi

Oproštajni fudbalski meč veterana

30.09.2013.
U organizaciji Centra za održiv lokalni i regionalni razvoj iz Šušeoke (COR) i FK Radnički – Valjevo, na seoskom imanju Ecco Impuls u Šušeoci, izvršeno je testiranje motoričkih sposobnosti 36 dečaka koji treniraju fudbal u FK “Radnički” – Valjevo, “Šampion” – Valjevo i FK “Budućnost” – Valjevo. Tesiranje je izvršio dr Zoran Pajić, profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograd sa saradnicom Ivanom Krsmanović. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Humanitarni svirka & izložba – donatorska pomoć kampanji “Da se novi život rađa”

16.09.2013.
Održano je humanitarno veče sa ciljem da se sav prikupljeni novac donira Centru za vantelesnu oplodnju – Valjevo i podrži akcija „Da se novi život rađa“. Humanitarna svirka valjevske grupe „Kafanki” i izložba 12 valjevskih likovnih umetnika okupila je stotinka Valjevaca koji su kupovinom ulaznice donirali sredstva za otplatu opreme Centra za van telesnu oplodnju Valjevo. Organizatori ovog humanitarnog skupa su Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj Šušeoka i Centar za vantelesnu oplodnju Valjevo. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika Novinski tekstovi TV izveštaj

Tim bilding službe prodaje kompanije “Štampa sistem” iz Beograda

20.08.2013.
Održan jednodnevni tim bilding pod nazivom “Moj kiosk, moj biznis, moja inicijativa” za službenike iz prodaje ove kompanije. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika Video klip

Druga muzička radionica studenata “Letnje škole srpskog jezika i kulture”

15.08.2013.
“Letnja škole srpskog jezika i kulture” koja je okupila studente iz čitavog sveta, u STD “Ecco Impuls” održala jednu od svojih muzičkih radionica na srpskom jeziku. Strani studenti su takođe uživali u svim sportsko – rekreativnim i kulinarskim sadržajima našeg domaćinstva. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Prvo okupljanje Rotarijanaca Valjeva i gostiju – “Šušeoka 2013”

09.07.2013.
RC Valjevo je organizovao celodnevno porodično veselo druženje za svoje članove i goste. Uživanje u razgovoru, sportu, rekreaciji, muzici, hrani i piću. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Drugo obeležavanje godišnjice druženja “petorice”

05.05.2013.
Celodnevno veselo porodično druženje prijatelja uživanjem u razgovoru, sportu, rekreaciji, muzici, hrani i piću. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Proslava (jubilarnog) rođendana

07.10.2012.
Uz celodnevno veselo porodično druženje prijatelja, uživanjem u razgovoru, sportu, rekreaciji, muzici, hrani i piću. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Prvo obeležavanje godišnjice druženja “petorice”

12.09.2012.
Petorica nekadašnjih klinaca, rođenih 1959-te godine, odrslih u Bloku Milivoja Bjelice, posle više od 40 godina neprekidnog druženja i dubokog prijateljstva odlučila su da to obeleže tako što je pozvala višedecenijske prijatelje na celodnevno veselo porodično druženje. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Panel diskusija “Poljoprivreda – naša istinska komparativna prednost ili zabluda”

05.09.2012.
U STD „Ecco Impuls” Šušeoka u prostorijama koje koristi, Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj – Šušeoka, organizovao je panel diskusiju „Poljoprivreda – naša istinska komparativna prednost ili zabluda“. Pored predstavnika PK Srbije, RPK Valjevo, i Srpske magaze iz Ljiga, učestvovali su i preduzetnici i poljoprivredni proizvođači iz Valjeva. Organizatori kažu da su želeli da se identifikuju problemi koji muče tu oblast kako bi se stvorio osnov da se u budućnosti napravi Akcioni plan. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika Novinski tekst

Prva muzička radionica studenata “Letnje škole srpskog jezika i kulture”

21.08.2012.
“Letnja škole srpskog jezika i kulture” koja je okupila studente iz čitavog sveta, u STD “Ecco Impuls” održala jednu od svojih radionica pevanja na srpskom jeziku. Strani studenti su takođe uživali u svim sportsko – rekreativnim i kulinarskim sadržajima našeg domaćinstva. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Prvo testiranje motoričkih sposobnosti mladih fudbalera

14.08.2012.
U organizaciji Centra za održiv lokalni i regionalni razvoj – Šušeoka i FK Radnički – Valjevo izvršeno je testiranje motoričkih sposobnosti dečaka koji treniraju N.Simanić, trener FK Radnički iz Valjeva i samostalni trener S.Sević. Testiranje je izvršio dr Zoran Pajić, sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograd (videti www.dif.bg.ac.rs) sa saradnicom Ivanom Krsmanović. Posle izvršenih testiranja, dr Pajić je, u STD “Ecco Impuls” u prostorijama koje koristi COR u Šušeoci, razgovarao sa zainteresovanim roditeljima dečaka čija testiranja su vršena.
Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Večernje druženje zaposlenih VIPOS-a

11.06.2012.
Posle još jednog završenog semestra, zaposleni VIPOS-a priredili opuštajuće, veselo druženje u razgovoru uz muziku, hranu i piće. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika

Prvomajski uranak učenika OŠ „Andra Savčić“ – Valjevo

10.05.2012.
Učenici sedmog razreda OŠ „Andra Savčić“ iz Valjeva organizovali su u „Ecco Impulsu“ prvomajski uranak i celodnevno druženje, uživajući u sportsko – rekreativnim sadržajima i zajednički pripremljenoj hrani. Zainteresovani mogu pogledati:

Galerija slika